Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Tualeto Šepetys su Soft Bristle Tualeto Šepetys Sienos, Sumontuoti Valymo Šepetys WC Šepetys Giliai Valymo Kompaktiškas Rankena

€4.63 €2.88
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Patvari konstrukcija: Pagaminta iš PP, lankstus ir patvarus.Nekenkia, tualetas, griebtuvai, purvo, niekada nešioja arba keičia formą, ir lieka visiškai švarus.Ne metalas yra lengva rūdžių arba sulenkti, ir rankena yra sunku, patogūs ir ilgaamžiai.

Gilus valymas: pusrutulio šepetys galvutė yra skirta giliai valyti kampus ir kitas sunkiai pasiekiamas vietas, ne mirusiųjų kampe teptuku galvos, ne mirusiųjų kampe teptuku galvos, ne mirusiųjų kampe šepetys galvutė daugiau kruopščiai išvalyti.

Greitas ir efektyvus valymas: patogus, neslidus rankenos dizainas.Valo puikiai nespausdami.Minkšti šeriai turi būti švelni ir lengva valyti.Sutaupyti laiko ir padės jums lengvai išvalyti jūsų vonios kambarys.

Pradinis tikslas dizainas: erdvės taupymo dizainas tinka kompaktiškas vonios kambarys srityse, todėl jį lengva suvokti.Iš kitos pusės laikiklis yra išskaptuotas.Valymo šepetėlis dedamas kabo poziciją, kuri yra daugiau orui ir greitai džiūstantys.

Spalva: balta

Medžiaga: PP

Dydis: 40*8CM

Pakuotės Turinys:

1 * Unitazo Šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: soap set wc, gel dispenser wc, atsitiktinis tualeto šepetys, smėlio tualeto šepetys, enudden tualeto šepetys, 3 vnt tualetas gelis, nešiojamų wc gelis, valyti tualeto šepetėliu, wc komplektas, orz tualeto šepetys

Panašūs produktai